About US

My Photo
es Kalang Kukus es es Obadus es es Para Sintit, Right Lambuck Ville, Jungle Ville & Root River, Brunei
We are cousins. We are friends. We are brothers. We are sisters. We are family. We are ONE! We are HCAC!!

Sunday, 14 December 2008

Yaw apa ada yaw???

yau apadaaa yau???wasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapp..banar banarrr

Saturday, 13 December 2008

LEARN NEW WORDS FROM ADEK

KERAKATU CAAAAAAAAAAIIII PIKOLO CAIIIII PIKOLOLO CAIIIIII... DEDICATED TO HAFIY N HARIS GRRRRRRRRRRRR KAMVANG NYEH

Monday, 8 December 2008

HAPPY BIRTHDAY!!!

Kamu! Si Wafiy a.k.a. Adek birthday hari ni! HAPPY BIRTHDAY WAFIY!!!! :D

Sunday, 9 November 2008

HCAC T-Shirts

Please get your t-shirt at Arzek's resident at the price of $19 each. Come and get it while stock lasts! PS: Request from Hafiy --> sew private numbers at the price of 50 cents per number at Kadai Kaling keke :P

Saturday, 8 November 2008

L.O.V.E

hari ani kitani kan belajar tentang CINTA atau dlm org putihnya LOVE. LIat tu judulnya di atas ah~ apa niii. apa kan cinta ani sebenarnya? adakah cinta ani nendah? bukan sahabat bukan.. tetapi cinta atu sebuah perasaan yang inda dpt digmbarrkan sma sekali muhahahaha cam apa nya c arib tadi masa d dapur msa ia membanchuh minuman teh uncang ceylon yang butul ijau: Cinta itu.. Boleh diumpamakan bagai.. Makan sambal belacan.. Walau pedas.. Hingga mengalir air mata.. Masih mau dimakan jua.. Cinta jangan dibuat macam goreng pisang.. Sungguh enak bila makan panas2.. Bila ia sejuk jadi kurang enak.. Hohoho Goreng pisang sedapnya..!! iatah tu cinta atu, dari pandangan vice president wang arib kuripit, ialah sambal belacan..slalunya sambal belacan di makan grenti padas smpai melilih aing mata..ingat tu mesti melilih aing mata..lau inda bukan tia cinta tu namanya lagi nyaman lau di makan sma nasi gureng kampung atau nasi gureng cina..slalunya kami suka makan breakfast makan nasi gureng sma perencah nasi guring cina..tau kamu cna usulnya?? lau kamu ke pertama kah atau d sri yasra pun ada bejual tu..bragkali sebuting 20c kali. cani usulnya: tapi kami slalunya membali yang serangkai lah..biasa...untuk masa depan hihihihi skali~~ kadang2 cinta atu cam buleh jua rasanya macam goreng pisang or dlm bahasa brunei cucur pisang lah tu..p mesti panas2 sal nya mun sajuk bukan tia cinta namanya..p cucur pisang sajuk..ok? paham tu??? so, to conclude, cinta atu ertinya sambal belacan dan cucur pisang or to put in mathematical equation or formulae (wosey! ejaannya atu banaaa~ meMathskan!!) : CINTA = CUCUR PISANG + SAMBAL BELACAN - Sambal Belacan / cucur pisang x Air mata jadi learn tu ah anak2 HCAC sekalian..lau berani kan becinta, ingat idlu formula ani..krg inda nyaman makan..padas ada, menangis ada, nyaman pun ada..bah atu dlu.. kan beria skajap! caklok!

Sunday, 2 November 2008

Penganugerahan Sijil Sarjana

Hello everybody!!! long time no blog2 here so busy with convo. at last, after we rest2 so long n we have energy back now we can blog again yay!! (*jumping*). thanks for the pix requests (perasan! haha). here i will post ol d great2 moments of graduation that we can share together2 so that everyone also feel the moments n happiness :) sory for the englishness since we long time no school anymore we become low profile we dont want to show off the goodness of our speaking skills hahahaha hohohoho so d many of YuL's face on this piece. we shall wait for leech to post her faces up here soon hahahahhaha leech wer r u bitch! hahahahhaah anyhooo update eh blog ani eh cam taie banar!!! c u guys in d future~~~~~ lalalallalalala

Thursday, 30 October 2008

CONGRATS TO LEECH & NUWOL!!

Di hari yang berbahagia ini, saya mewakili ahli HCAC ingin mengucapkan TAHNIAH kepada Leech & Nuwol diatas kejayaan selama berpuluh tahun untuk merangkul kejayaan sebagai pemegang skrol Degree. Bah, nanti sharing gambarrrr :P